bloglectii-de-muzica-despre-noilectii-de-muzica-lectii-de-cantolectii-de-muzica-galerie-fotolectii-de-muzica-demolectii-de-muzica-recomandarilectii-de-muzica-tarifelectii-de-muzica-contact
                              

SCOALA DE MUZICA BOEM CLUB

Calitate, Seriozitate, Profesionalism

Cine suntem?

Cea Mai Mare Scoala Privata de Muzica din Bucuresti, cu 3 sedii in Bucuresti, in Zonele: Piata Alba Iulia, Dorobanti, Razoare.

Scoala de Muzica Boem Club este prima si cea mai mare scoala de muzica din Bucuresti avand o vechime de 6 ani in sustinerea lectiilor de muzica, o echipa de 40 de profesori de muzica absolventi de Conservator cu experienta in predare si o echipa administrativa de 10 persoane.

Prin calitatea lectiilor de muzica oferite, prin numarul de cursanti si de profesori, prin oferta educationala vasta, prin proiectele muzicale proprii si proiectele educationale la care participa, prin concertele, preselectiile, concursurile, auditiile, bursele educationale si spectacolele organizate, Boem Club este liderul scolilor de muzica private, sustinand cu succes inca din 2009 lectii de muzica de grup si lectii de muzica individuale pentru copii sau adulti.

Cursurile de muzica au loc in cele 3 sedii din Bucuresti in limba romana sau in limba engleza, de luni pana duminica intre 09.00 si 21.00, in baza unei programari prealabile. Inscrierile se pot face oricand la receptiile sediilor, in limita locurilor disponibile. Peste 600 de cursanti urmeaza saptamanal cursurile Scolii de Muzica Boem Club, fiind multumiti de calitatea acestora si de rezultatele avute.

Scoala de Muzica Boem Club a obtinut in prima jumatate a anului 2015 deja peste 120 de premii la concursurile de specialitate, premiantii fiind rasplatiti in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Muzica, in functie de rezultate, cu premii constand in cadouri, tabere si excursii.

Cui ne adresam?

Lectiile de canto sunt destinate tuturor celor care doresc sa isi insuseasca o tehnica vocala sanatoasa si corecta si vor sa invete sa cante.

Lectiile de muzica se desfasoara in limba romana sau in limba engleza.

Inscrierile la cursurile de canto se pot face incepand cu varsta de 8 ani, fara limita superioara de varsta.

Programul Boem Club:

Luni-Duminică între orele 9.00 – 21.00, pe toata durata anului, inclusiv vara. Perioadele în care nu se susțin cursuri sunt afișate din timp pe site-ul Boem Club, la avizier.

Date de contact Boem Club

Boem Club Alba-Iulia

Locatie: Bucuresti, Str. Chiparosului nr. 36, sector 3, Bucuresti (zona Piata Alba-Iulia – Bd. Decebal)

Numar de telefon: 0735 641 594; E-mail: albaiulia@boemclub.ro

Boem Club Razoare

Locatie: Bucuresti, Drumul Sarii, nr. 39, sector 5

Numar de telefon: 0760 689 422; E-mail: razoare@boemclub.ro

Boem Club Dorobanti

Locatie: Bucuresti, str. Intrarea Bitolia, nr.65, sector 1 (zona Piața Dorobanți)

Numar de telefon: 0761 786 601; E-mail: dorobanti@boemclub.ro

*Programarile si inscrierile se fac telefonic

Cat dureaza o lectie de canto?

Lectia de canto dureaza 50 de minute, iar cursantii au ca bonus posibilitatea de a participa saptamanal la cursurile de teoria si de istoria muzicii, astfel incat la ora de canto sa poata sa se ocupe mai mult de partea practica.

Cine sunt profesorii de canto?

Cursurile sunt sustinute de catre profesori de canto absolventi de conservator la specializarea “canto”, cu experienta in predare conform criteriilor muzical-educationale si pedagogice.

Facilitati Boem Club

Boem Club ofera lectii de intrument si voce tuturor celor pasionati de domeniul muzicii, indiferent de varsta sau de nivelul de cunostinte muzicale.

Cursantilor le sunt puse la dispozitie instrumente, carti si reviste de specialitate, atat pentru desfasurarea lectiilor cat pentru studiu individual. Insotitorii au la dispozitie o sala de asteptare, un ambient placut unde au la dispozitie internet wireless, televizor, reviste si carti.

Programarea lectiilor de muzica se face in functie de preferintele cursantilor, in intervalul 9 – 21, in fiecare zi a saptamanii, pe toata durata anului inclusiv in perioada vacantelor scolare.

Optiunile pentru lectiile de muzica sunt variate, un amator putand opta intre pian, chitara, vioara, violoncel, canto, tobe, saxofon, clarinet sau educatie muzicala pentru prescolari. O lectie are durata de 50 de minute.

Pentru membrilor aceleiasi familii orele se pot desfasura fie concomitent, fie succesiv in cazul in care se opteaza pentru mai multe instrumente, economisindu-se in acest fel timp.

Deoarece orele sunt individuale, nu exista o perioada prestabilita pentru inscriere. Aceasta poate fi efectuata oricand la sediile Boem Club sau printr-un apel telefonic.

Fiecare cursant poate stabili impreuna cu profesorul sau modul de desfasurare a lectiilor, in functie de preferintele sale si ritmul de acumulare a informatiei. Mai mult, cursantilor le sunt puse la dispozitie suporturi de curs si materiale educationale, astfel incat pe langa timpul efectiv petrecut la orele de muzica acestia pot studia individual.

Pe langa lectiile de muzica, toti elevii Boem Club au posibilitatea de a participa in fiecare saptamana la workshopurile de istoria si teoria muzicii. Aceste cursuri au scopul de a completa procesul de invatare cu informatii teoretice si elemente de istorie a muzicii, necesare oricarui pasionat de muzica si sunt oferite ca bonus pentru orice pachet de lectii achizitionat.

Cursantii au posibilitatea de a participa la manifestarile culturale organizate de Boem Club. Fie ca sunt concerte, spectacole, preselectii sau auditii, fiecare are sansa de a-si demonstra abilitatile muzicale.

Toti profesorii Boem Club sunt absolventi de studii superioare de specialitate. Experienta didactica si cea de solisti, alaturi de entuziasmul si pasiunea pentru lectiile de muzica sunt principalele atribute care ii recomanda.

Echipa Boem Club este o echipa creativa, dedicata activitatii clubului, mereu pregatita sa raspunda oricaror solicitari.