lectii-de-muzica-pagina-principalalectii-de-muzica-despre-noibloglectii-de-muzica-galerie-fotolectii-de-muzica-demolectii-de-muzica-recomandarilectii-de-muzica-tarifelectii-de-muzica-contact
                              

Vocea umana este considerata a fi cel mai frumos instrument muzical dintre toate. Toate celelalte instrumente, prin constructia lor, incearca sa imite cat mai apropiat vocea umana, care este prin excelenta instrumentul specific omului, cel mai apropiat de el si cel mai propriu.

 

Lectii de canto pentru toate varstele

 

Lectiile de canto sunt deschise tuturor, indiferent de varsta, fie ca sunt incepatori, de nivel mediu sau avansati. Fiecare are posibilitatea sa isi dezvolte nivelul cunoasterii muzicale si sa aprofundeze notiunile pe care nu le stie decat la nivel general.

Cursurile de canto sunt destinate celor cu varsta peste 8 ani.

Lectiile sunt individuale si personalizate in functie de nivelul muzical al fiecaruia, iar o lectie dureaza 50 de minute.

 

 

Lectii de canto pentru orice nivel

 

Cursurile de canto se sustin in conformitate cu nivelul muzical al fiecaruia, fie ca este incepator, intermediar sau avansat.

La cursurile de canto se furnizeaza exercitii vocale si repertoriu adaptat fiecarui participant, in functie de aptitudinile sale.

 

Prin lectiile de canto se va invata: tehnica vocala, respiratie, dictie, frazare, intonatie, dar si dezvoltarea auzului muzical, agilitate, prezenta scenica si miscare.

 

Lectiile de canto sunt completate de workshop-uri de teoria si istoria muzicii, care se tin de 2 ori pe saptamana, cate 2 ore pentru grupuri de 5-10 persoane, in vederea completarii cunostintelor muzicale care va sunt necesare pentru a putea canta.

 

Termenul de „bel canto” provine din italiana si inseamna ‘interpretare frumoasa’.

In intelesul sau general, bel canto se refera la stilul vocal italian folosit in secolele al XVIII-lea si al XIX-lea, dar originile sale se ragasesc in secolul al XVI-lea.

Tehnica de bel canto va ajuta sa va eliberati si sa va dezvoltati vocea naturala.