Lecții de canto

Începând cu data de 15.03.2020, Școala de Muzică Boem Club, cea mai mare școală privată de muzică din România, oferă lecții de canto individuale și personalizate pentru orice vârstă (copii, adolescenți și adulți) și orice nivel: începător, intermediar, avansat, 7/7, 9:00-21:00.

Profesorii școlii de muzică Boem Club sunt absolvenți de Conservator cu experiență în predare. Ei predau folosind curricula și metodele școlii care s-au dovedit a fi de succes în ultimii 10 ani.

Lecțiile de canto se desfășoară în limba română sau în limba engleză.

Lecții de canto pentru toate vârstele

Lecțiile de canto sunt deschise tuturor, indiferent de vârstă, fie că sunt începători, de nivel mediu sau avansați. Fiecare are posibilitatea să își dezvolte nivelul cunoașterii muzicale și să aprofundeze noțiunile pe care nu le stie decât la nivel general.

Cursurile de canto sunt destinate celor cu vârsta peste 8 ani.

Lecțiile sunt individuale și personalizate în funcție de nivelul muzical al fiecăruia, iar o lecție durează 50 de minute.

Cursuri de canto pentru toate nivelurile

Cursurile de canto se susțin în conformitate cu nivelul muzical al fiecăruia, fie că este începător, intermediar sau avansat. La cursurile de canto se furnizează exerciții vocale și repertoriu adaptat fiecărui participant, în funcție de aptitudinile sale.

Prin lecțiile de canto se va învăța: tehnică vocală, respirație, dicție, frazare, intonație, dar și dezvoltarea auzului muzical, agilitate, prezență scenică și miscare.

Lectiile de canto sunt completate de workshop-uri de teoria și istoria muzicii, care se țin de 2 ori pe săptămână, câte 2 ore pentru grupuri de 5-10 persoane, în vederea completării cunoștințelor muzicale care vă sunt necesare pentru a putea cânta.

Pentru imagini din cadrul lecțiilor vizitați pagina galerie foto. Pentru secvențe din cadrul orelor și spectacolelor vizitați pagina demo.

Toți cei care iubesc muzica sunt invitați să participe la orele de canto, concepute special pentru amatorii de muzică!