Școala de Muzică Boem Club

De ce să alegeți Școala de Muzică Boem Club pentru educația dumneavoastră muzicală?

Pentru că Boem Club este prima și cea mai mare Școală privată de Muzică din România, având o experiență de succes în lecțiile de muzică: avem numeroase premii la concursurile de specialitate, atât pentru amatori cât și pentru profesioniști.

Avem 3 sedii în București: Boem Club Alba Iulia, Boem Club Răzoare, Boem Club Dorobanți, (deci îl puteți alege pe cel care vă este cel mai aproape) și program 7/7.

Avem o echipă tânără, dinamică, profesionistă, care și-a demonstrat de-a lungul timpului deja eficiența și profesionalismul.

Susținem atât lecții de muzică de grup (lecții de canto, lecții de chitară, lecții de pian, lecții de vioară, lecții de violoncel), cât și cursuri de muzică individuale (cursuri de canto, cursuri de chitară, cursuri de pian, cursuri de vioară și cursuri de violoncel), în limba română sau în limba engleză, indiferent de nivelul muzical, așadar puteți alege lecțiile care vă sunt cel mai la îndemână.

Aveți săptămânal inclus în pachetele de lecții individuale bonus lecțiile de teoria și istoria muzicii.

Vă oferim posibilitatea de a exersa la sediile noastre, în intervalele orare când nu sunt cursuri programate.

Avem instrumente muzicale și aparatură de calitate.

Organizăm audiții de clasă trimestrial la sediile noastre și concerte semestrial.

Deoarece de peste 10 ani, săptămânal, peste 600 de cursanți urmează cursurile școlii noastre de muzică, fiind multumiți de calitatea acestora. Avem cursanți care urmează cursurile scolii noastre cu aceeasi pasiune și plăcere, de peste 4 ani.

Pentru că Boem Club este reperul pieței lecțiilor de muzică private, reper la care se raportează ceilalți actori din piață, Școala de Muzică Boem Club fiind lider pe acest segment, prin calitate, profesionalism și responsabilitate.

Echipa Boem Club este o echipă tânără, formată din profesioniști care se adresează tuturor cursanților și amatorilor de muzică cu aceeași bunăvoință, răbdare, prietenie, responsabilitate și respect.

Ce spun cursanții noștri despre noi